06.02.2019  |  Lager & distribution

Case: Logistik i verdensklasse hos JYSK

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med 4 højlagre, 216.000 pallelokationer, 32 Exyz-lagerkraner, 31 ergonomiske arbejdsstationer og 18 miniload-kraner er JYSKs distributionscenter i Uldum et eksempel på logistik i absolut verdensklasse.

SSI SCHÄFER har arbejdet sammen med JYSK gennem mere end ti år, og har nu udvidet distributionscentret - blandt andet med endnu et højlager.

Samarbejdet med JYSK er et godt eksempel på, hvordan SSI SCHÄFER som logistikpartner kan støtte sine kunder i deres udvikling, og udvide og optimere deres interne logistik i takt med vækst og ændrede behov.

Mere fra SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere