09.02.2022  |  Branchenyt

Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS

Lanceringen af IFS Cloud tidligt i 2021, får fået cloud-indtægterne op med 104 procent.

Efterspørgslen efter at køre ERP-systemet IFS Applications i skyen fortsætter med at vokse. Lanceringen af IFS Cloud tidligt i 2021 - den største lancering i IFS’ historie - har været en gedigen succes. Ved udgangen af tredje kvartal har IFS oplevet en vækst i efterspørgslen efter cloudløsninger på 104 procent år-til-dato.  

Ud over at blåstemple lanceringen af IFS Cloud har fremgangen i cloudsalget også ført til en stærk vækst i tilbagevendende indtægter, som nu udgør 81 procent af de samlede softwareindtægter. For IFS betyder det, at den fortsatte vækst hviler på et konsistent og forudsigeligt indtægtsgrundlag. 

Tredje kvartal har derudover været domineret af opkøbet af Customerville, som opsamler feedback på tværs af kunderejsen i en virksomhed. Platformen, som spiller sammen med IFS Applications, giver virksomheder en bedre indsigt i kundernes oplevelser samt et faktabaseret afsæt for at adressere udfordringer. 

Samtidig blev IFS desuden for 6. gang i træk udpeget som en leder i Gartners Magic Quadrant for Field Service Management. 

”IFS er en teknologidrevet softwarevirksomhed. De investeringer, vi har foretaget i vores cloudplatform og servicetiltag, bærer frugt, og derfor kan vi offentliggøre det flotte resultat. Den stærke vækst i softwareindtægterne stammer ikke kun fra nye, men også eksisterende kunder som har en meget stor betydning i IFS. Jeg er stolt over vores evne til at differentiere os i markedet med vores brancheløsninger og med vores fokus på service, som vil fortsætte med at være en vækstgenerator i erhvervslivet”, siger CEO i IFS, Darren Roos. 

IFS har kurs mod en omsætning på 1 milliard USD i indeværende år. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere