27.06.2018  |  Branchenyt

Case: Lagerautomat giver hurtigere servicering af Audi-kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad gør man som Audi-værksted for at afspejle brandet og samtidig få flere kunder i butikken? Svaret for Din Bil blev en Tornado Lagerautomat fra Constructor.

Audi's største salgs- og servicekontor i Gøteborg havde udfordringer i forhold til opbevaring og håndtering af værktøj. Der blev brugt en del tid på at finde det rigtige værktøj til den rigtige opgave. Samtidig havde man et ønske om at effektivisere og strømline arbejdsprocesser for at leve op til brandets høje standarder.

Mats Lindblad, Værkstedschef er tilfreds med den nye lagerløsning: "Lagerautomaten har gjort det muligt for os at etablere en ekstra serviceplads på værkstedet. Da den totale kapacitet er øget, og servicetiderne er blevet kortere, er vi stand til at servicere 4–5 biler ekstra pr. dag.”

Læs mere her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere