26.03.2023  |  Lager & distribution

Læs om de nye moduler for eksport og NCTS i ny e-bog.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ud over import og eksport indføres der også nye procedurer for midlertidig opbevaring og indførelsen af NCTS fase 5.

De nuværende systemer til import, eksport og EU-forsendelse erstattes af et nyt system: DMS i Danmark. Dette vil kræve økonomiske aktører at foretage nogle ændringer i deres procedurer for indgivelse af erklæringer til at håndtere told.
Ud over import og eksport (nogle gange refereret til nationale importsystemer og AES), indføres der også nye procedurer for midlertidig opbevaring og indførelsen af NCTS fase 5 og EMCS fase 4.

Vi står klar med velafprøvet funktionalitet til håndtering af eksport, import, toldoplag og oprettelse af nødvendige toldangivelser i et system, samt vi har samlet alle de nye processer og datoer for de kommende ændringer i en e-bog.
Du finder den her nedenfor eller via dette link

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com/da

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere