03.03.2021  |  IT

Kundehistorie: Effektiv understøttelse af 3PL med EDI-integration til Dynamics 365 Finance & Operation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stor fødevareproducent integrerer deres elektroniske samhandel til Dynamics 365 FO for at understøtte 3PL i deres forretning.

TrueCommerce er en af markedets førende udbydere af EDI leveret som en Managed Service.

EDI er den elektroniske udveksling af ordrer, fakturaer og andre forretningsdokumenter mellem virksomheder og deres leverandører, kunder og transportører.

TrueCommerce har udviklet et EDI-integrationsmodul specielt til Dynamics 365 Finance and Operations. I 2020 blev modulet valgt som 'Preferred Solution' hos Microsoft.

Modulet betyder, at dokumenterne udveksles direkte fra vores kundes Dynamics-system til deres samhandelspartneres systemer via TrueCommerces EDI-platform.

Vil du vide mere om hvordan løsningen fungerer, og hvilke fordele den giver din forretning? Så hent vores kundehistorie, og læs, hvordan en engelsk fødevareproducent har integreret deres elektroniske dokumentflow til Dynamics 365 Finance & Operation for at understøtte 3PL.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere