03.01.2013  |  Branchenyt

KPMG styrker rådgivning af global supply chain management

Indhold fra partner Hvad er dette?

Revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG opruster på området for global supply chain management og lancerer et globalt kompetencecenter.

KPMG overtog tidligere på året det internationale konsulentfirma BrainNet, der nu fungerer som globalt kompetencecenter. Over det seneste halve års tid har BrainNet fundet ind i rollen som KPMGs "Global Center of Excellence" og skal fremover styrke rådgivningen på tværs af KPMGs globale netværk, der dækker kontorer i 156 lande og har mere end150.000 medarbejdere.

BrainNet er førende inden for indkøb og supply chain management baseret i Tyskland og Schweiz.

Kompetenceudvikling
BrainNet har gennem de seneste år opbygget og kørt undervisningsforløb i indkøb og supply chain management for en lang række kunder. Alene det seneste år er 11.000 medarbejdere fra virksomheder som Siemens, Porsche, BMW, DHL og Airbus blevet undervist.

Derudover fokuserer KPMG på at tænke indkøb og supply chain management sammen med risikostyring, CSR, økonomistyring, effektivisering, strategi, skat og virksomhedstransaktioner på tværs af landegrænser mv.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere