26.05.2021  |  Branchenyt

Komforten er i top hos vores nye Mitsubishi EDiA XL!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er meget begejstret for vores nye EDiA XL! Denne elektriske gaffeltruck giver dig optimal kraft og ydeevne, samt en masse funktioner!

Komforten er i top hos vores nye EDiA XL!

Med funktioner som blandt andet:

·         Mini rat

Minirattet minimerer den kraft, det kræver at betjene gaffeltrucken, da det understøtter en mere afslappet kørestilling, hvilket sikrer, at operatøren bevarer komforten og styringen under lange vagter. (tilbehør)

·         Dobbelt joystick

De ergonomiske dobbelte joystick, der muliggør samtidige løfte- og vippefunktioner, som har et godt greb, især når der bruges handsker. (tilvalg)

·         Komfortabel kabine

Det overordnede støjniveau inde i kabinen er blot 65 dB – det svarer til en normal samtale – samt klimaanlæg (tilbehør) som giver operatøren mulighed for at regulere temperaturen, hvilket sikrer fuldstændig komfort under hele vagten.

·         Valg mellem 'Eco'- eller 'Pro'-tilstande

Den energieffektive ECO-funktion er ideel til begyndere, da den giver mere tid til manøvrer, mens PRO-funktionen indeholder avancerede indstillinger for mere erfarne operatører.

-          Så har du kørekomfort på et helt enestående niveau!

Vil du også gerne høre mere? Så ring til os på tlf. 72 210 210 eller læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishitruck.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark.Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og reparationer af alle truckmæ…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere