19.12.2018  |  IT

Case: KNI kundecase – Implementering af Microsoft Dynamics 365 | Datacon

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Investeringen tjener sig meget hurtigt ind, og vi taler ikke årevis” - Hør mere i vores kundecase med KNI, omkring deres implementering af Dynamics 365.

”Med 1,2 mia. indkøb, fordelt på 64 butikker, skal der ikke meget til for at optimere – bliver varemodtagelsen bare en smule billigere end i dag, er der måske sparet et tocifret millionbeløb.”

Ordene er fra KNI i vores nye kundecase, der omhandler opgraderingen til Microsoft Dynamics 365, som vi er i fuld gang med at hjælpe dem med at implementere. En opgradering, der ifølge KNI, meget vel kan tjene sig godt ind – og endda, ganske hurtigt.

Dynamics 365 erstatter AX 4.0, fordi der i KNI er behov for at løfte ERP-systemet op på en platform, som også virker om ti år. Regnskabschef, Per Jensen, forklarer: ”Det er ikke muligt i det nuværende system. Vi var forudseende for 12-13 år siden, og det kører upåklageligt, men teknologien flytter sig, og AX 4.0 kan ikke give os det, vi har brug for i dag.”

Med det nye system reduceres det administrative arbejde omkring fx varemodtagelse, fakturering o.l., og dermed frigives tid til den del af jobbet, der er meningsfuldt for såvel medarbejderne ude i bygderne som på servicekontoret, hvor 100 medarbejdere er beskæftiget.

Hør hele historien. 

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

Datacon er en dansk ERP-partner, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere