30.03.2022  |  Branchenyt

Kardex bliver medlem af Odense Robotics

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kardex er blevet medlem i Odense Robotics - Danmarks nationale robot- og droneklynge. Klyngens vision er at gøre Danmark til en endnu større og bedre robotnation igennem at fremme innovation og være katalysator for bæredygtig udvikling.

Den danske robot, drone og automationsindustri er vokset betragteligt i de sidste år, og kan kalde sig hjemsted for globale markedsledere, startups med høj vækst og verdensledende forskning. Der er mere end 400 robot-, automations- og dronevirksomheder i landet med mere end 10.000 ansatte.

"At blive medlem af Odense Robotics er en selvfølge," siger Jørgen Flemming Ladefoged, direktør for New Business i Norden hos Kardex. "Som markedsleder inden for lagerautomatisering er det vigtigt for Kardex at investere i innovation og samarbejder, der driver udviklingen fremad for at hele tiden kunne tilbyde løsninger af høj kvalitet, der er på forkant med branchen."

Gennem investering i moderne robotteknologi tilbyder Kardex i dag fuldautomatiske lagerløsninger og ved hjælp af for eksempel Robomotive plukkerobotter skabes en forbindelse mellem lagermaskiner og sorterings- eller pakkelinjen. Idet løsningen er designet som et "add-on", kan selv eksisterende kunder nemt opgradere semi-automatiserede løsninger til fuldautomatiske systemer.

Jørgen Flemming Ladefoged ser et kæmpestort potentiale for automatiseret lagerstyring. ”Fordi disse løsninger er fuldt skalerbare, kan de fleste virksomheder tage skridtet mod mere effektive og ergonomiske processer. Og det er skridt, der må tages for at bevare konkurrence­evnen” opsummerer han.

Om Kardex

Kardex har eksisteret siden 1880 og er i dag verdens førende producent af lagerautomater og skræddersyede lagerløsninger. Med fleksible skræddersyede systemer hjælper Kardex i dag kunder i så forskellige brancher som handel, elektronik, medtech, sundhedsvæsen, automobil-og fødevareindustrien, hvor der ofte er meget specifikke krav til håndtering af varerne.

De leverer løsninger til kunder fra den første automatisering til de helt store fuldautomatiske anlæg og deres software kan nemt integreres med eksisterende VMS eller kundespecifikke systemer. Kardex Remstar skaber også løsninger sammen med partnere, hvor de for eksempel integrerer robotpluk og automatiserede flows langs hele lagerkæden.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere