Kan din mad holde til et hackerangreb?

Pålidelighed er en essentiel faktor for enhver fødevarevirksomhed. Og med den tiltagende digitalisering af sektoren bliver cybersikkerhed mere og mere afgørende. Den udvikling stiller nye krav til virksomhederne – og heldigvis er der hjælp at hente.

Foto: Industriens Fond

ikkerhed er et nøgleparameter, når det handler om fødevarer. Kunderne vil gerne vide, hvad de kommer i munden, hvor det kommer fra, hvad der er i og hvor længe, det har været undervejs?

De vil gerne føle sig sikre på, at der er nogen, der har styr på produktet og håndterer ovennævnte spørgsmål på tilfredsstillende vis.

Dansk styrkeposition kan stækkes

Lige præcis på det område er den danske fødevaresektor godt positioneret. De danske produkter er velrenommerede og kendt for deres høje kvalitet – altså et betydningsfuldt konkurrenceparameter.

Netop derfor skal sektoren også have styr på den digitale sikkerhed. Og det gælder både hjemme på egen matrikel, men også i værdikæderne, der ofte rækker meget langt væk fra hovedkontoret.

Læs resten af artiklen her.

21.11.2024Industriens Fond

Sponseret

“Det ville vel nærmest være uetisk at stå i vejen for udviklingen af kunstig intelligens”

07.11.2024Industriens Fond

Sponseret

Cybersikkerhed: Det handler ikke kun om at overholde loven

24.10.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens gør vindmølle-reparationer mere præcise

14.10.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi købte den første robot, før vi havde et job til den”

30.09.2024Industriens Fond

Sponseret

Særligt små virksomheder skal indstille sig på nye NIS2-krav

13.09.2024Industriens Fond

Sponseret

Bliv D-mærket – din vej til en cybersikker virksomhed