12.05.2020  |  Lager & distribution

Jysk tanktransport fylder 100 år

Den familiedrevne transportvirksomhed Dantra kan i 2020 fejre 100-års jubilæum. Stærke værdier og branchefokus skal fortsat være det, der bærer selskabet videre i fremtiden.

I august 2020 har tanktransportøren Dantra 100-års jubilæum. Virksomheden styres i dag af fjerde generation af familien Jensen, som med base i Hjøllund sydvest for Silkeborg, har udviklet sig til at være en af Skandinaviens største inden for specialiserede tanktransporter.

For Kenneth Jensen er det samtidig hans tiårs jubilæum som administrerende direktør, efter han overtog stillingen fra sin far i 2010.  

Læs også: Investering i teknologi giver forspring inden for specialtransport

“Jeg er meget stolt af at stå i spidsen for Dantra, som har haft kæmpe betydning for min familie i et helt århundrede. Og jeg glæder mig rigtigt meget til at fejre dette senere på året, hvor vi holder en jubilæumsreception for vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset den ene dag – og en stor fest for alle vores fantastiske medarbejdere og deres familier den anden dag”, siger Kenneth Jensen.    

Familieværdier i centrum
Kenneth Jensen fremhæver, hvordan de familiemæssige værdier, har været haft stor betydning for virksomhedens drift.

“Vi har kunne drive virksomhed så længe, fordi vi er en seriøs og professionel arbejdsplads, men også fordi familien står bag alle, og at vi har det godt og sjovt med hinanden. Det har gjort os til en attraktiv arbejdsplads, som holder på sine dygtige medarbejdere”, siger Kenneth Jensen.

Han fremhæver envidere virksomhedens masterdriver-koncept, hvor tidligere professionelle og erfarne chauffører indgår i administrative roller for at fastholde en høj grad af leveringsperformance og kvalitet, som en vigtig faktor for virksomhedens succes i branchen.

Specialisering skal sikre fremtiden
Siden Dantras sidste runde jubilæum i 2010 har ledelsen fulgt efterspørgslen i branchen, skåret transporter af levnedsmidler fra, og i stedet valgt at specialisere forretningen mod transporter af primært tekniske og kemiske produkter. Hertil har man investeret et trecifret millionbeløb i vognparken og nyt materiel.

Læs også: Regeringen vil have højere og hurtigere lastbiler

“Vi må aldrig stå stille. Hvis man ikke udvikler sig, så afvikler man. Og vi vil altid sigte mod at udvikle os og følge med tiden og vores kunder, ved at være innovative og fleksible, men uden at gå på kompromis med vores værdier om kvalitet og professionalisme”, siger Kenneth Jensen og tilføjer:

“Hvad vi laver eller har med i tanken i fremtiden, må tiden vise – men holder vi på værdierne, tror vi også på, at vi fortsat vil være en attraktiv arbejdsplads, og samarbejdspartner for vores kunder i de næste 50 og 100 år”.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere