21.01.2016  |  Lager & distribution

Jysk opfører distributionscenter i Bulgarien

Møbelkæden Jysk investerer 750 millioner kroner i et nyt distributionscenter i Bulgarien, der skal håndtere forsendelser af varer til hele Balkan-regionen.

Den danske møbelgigant Jysk har underskrevet en aftale om at opføre sit fjerde distributionscenter, der bliver placeret i Bulgarien. Det skriver wood-supply.dk.

Læs også: Rittal indvier globalt distributionscenter

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det nye distributionscenter skal ligge i Bozhuriste tæt på den bulgarske hovedstad, Sofia, og forventes at koste omkring 750 millioner kroner.

”Jysk er vokset markant de seneste år. Ikke mindst når man kigger på antallet af lande, hvor vi har butikker. Derfor er det helt afgørende, at vi også kan følge med på distributionssiden, så kunder og butikker kan få deres varer til tiden”, siger Allan Kjærgaard, executive vice president logistics hos Jysk, til wood-supply.dk og forklarer, at centret skal stå for udsendelse af varer til hele Balkan-området.

Byggeriet af det 85.000 kvadratmeter store center påbegyndes til sommer.

Læs også: Reitan vil opføre distributionscenter i Horsens

Foruden det nye distributionscenter har Jysk centre i Radomsko i Polen, Nassjö i Sverige og Uldum i Danmark.

-SSM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere