21.01.2016  |  Lager & distribution

Jysk opfører distributionscenter i Bulgarien

Møbelkæden Jysk investerer 750 millioner kroner i et nyt distributionscenter i Bulgarien, der skal håndtere forsendelser af varer til hele Balkan-regionen.

Den danske møbelgigant Jysk har underskrevet en aftale om at opføre sit fjerde distributionscenter, der bliver placeret i Bulgarien. Det skriver wood-supply.dk.

Læs også: Rittal indvier globalt distributionscenter

Det nye distributionscenter skal ligge i Bozhuriste tæt på den bulgarske hovedstad, Sofia, og forventes at koste omkring 750 millioner kroner.

”Jysk er vokset markant de seneste år. Ikke mindst når man kigger på antallet af lande, hvor vi har butikker. Derfor er det helt afgørende, at vi også kan følge med på distributionssiden, så kunder og butikker kan få deres varer til tiden”, siger Allan Kjærgaard, executive vice president logistics hos Jysk, til wood-supply.dk og forklarer, at centret skal stå for udsendelse af varer til hele Balkan-området.

Byggeriet af det 85.000 kvadratmeter store center påbegyndes til sommer.

Læs også: Reitan vil opføre distributionscenter i Horsens

Foruden det nye distributionscenter har Jysk centre i Radomsko i Polen, Nassjö i Sverige og Uldum i Danmark.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere