24.10.2018  |  Branchenyt

Jollyroom investerer i automatiseret robotlager fra Element Logic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den svenske webshop Jollyroom investerer massivt i en robotstyret AutoStore-lagerløsning fra Element Logic. Den svenske investering kommer efter flere markante AutoStore-installationer i Danmark.

Den svenske webshop Jollyroom sælger baby- og børneprodukter på nettet og er en af Nordens hurtigst voksende e-handelsaktører. For fortsat at kunne imødekomme kundernes krav om hurtig og sikker levering investerer Jollyroom nu i en fuldautomatisk logistikløsning i form af et topmoderne AutoStore-anlæg.

Anlægget leveres af Element Logic og kommer til at være i fuldt drift til årets julehandel.

- AutoStore kommer til at fordoble vores kapacitet på små og mellemstore ordrer. Vi arbejder hele tiden aktivt med at modernisere og effektivisere vores virksomhed ved at skifte gamle løsninger ud med nye. Dette reducerer vores håndteringsomkostninger, hvilket gør det muligt for os at tilbyde vores kunder endnu bedre priser, siger Cecilia Olsson, logistikchef i Jollyroom.

Det nye AutoStore-anlæg har i dag en kapacitet på 90.000 kasser samt 96 plukkerobotter.

Aftalen mellem Jollyroom og Element Logic blev indgået i foråret 2018, og i juli måned var anlægget klar til drift. Det er allerede forberedt til at kunne blive udbygget i begyndelsen af næste år for at kunne vækste i takt med virksomheden.

Styrket dansk tilstedeværelse

Siden 2007, hvor det første AutoStore-anlæg blev installeret i Norden, har Element Logic leveret unikke AutoStore-anlæg til kunder som boozt.com, XXL, Intersport og senest Jollyroom.

Også i Danmark har flere store virksomheder fået øjnene op for fordelene i AutoStore. IT-distributøren EET Group investerede i et robotlager med 66.000 kasser i 2016, og i sommers indviede webshoppen Proshop i et robotlager fra Element Logic af en næsten tilsvarende størrelse.

”Det fortæller mig, at der er flere og flere virksomheder, der ser et behov for fleksible robotlagre som AutoStore, der både sikrer den nødvendige plads og effektivitet til at bruge robotlageret som en konkurrencefordel. Og vel at mærke løsninger, der løbende kan udvides i takt med, at virksomheden vokser – uden at det har konsekvenser for driften, siger administrerende direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen, med henvisning til, at EET Group netop har udvidet sin AutoStore-installation, selvom anlægget kun har været i drift i godt og vel to år.

Efter flere år med høj vækst i både Norge og Sverige blev Nikolaj Bjørn Eriksen i foråret 2018 udpeget som ny direktør for Element Logic Danmark for at styrke tilstedeværelsen på det danske marked.

Om Element Logic AS

  • Etableret i 1985
  • En af Nordens førende systemintegratorer inden for lager- og logistikoptimering, primært inden for systemløsninger og AutoStore®
  • Hovedkvarter i Kløfta, Norge, med datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, England, Polen og Tyskland

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere