25.01.2023  |  Lager & distribution

IKEA kommer til Færøerne med nye leveringsservices

Nu kan færinger nemmere få fingrene i møbler og boligtilbehør fra IKEA. Fra årsskiftet er servicen ’Klik & Hent nær dig’ blevet etableret i Tórshavn, ligesom det fremover vil være muligt at få leveret sine varer lige til hjemmet.

IKEA skal tættere på kunderne. Det er tanken bag de to nye services Klik & Hent og levering til kantsten, som gør det nemmere og billigere for færøske kunder at få leveret klassikere som BILLY og HEMNES.
Nu kan de nemlig afhentes i Tórshavn eller direkte ved kantstenen.

”Vi har længe kigget på, hvordan vi kunne gøre det nemmere for vores kunder på Færøerne at bestille varer hos os. Med de to nye services øger vi tilgængeligheden markant og vi er glade for at gøre det lettere for færingerne at handle hos os. Det håber vi, at endnu flere vil gøre fremadrettet”, siger Peter Langskov, Country Customer Fulfilment Manager hos IKEA Danmark.

Læs også: EET indgår aftale om distributionen af adventuretasker

Med ’Klik & Hent nær dig’ kan de færøske kunder onsdag, torsdag og fredag hente varer bestilt på IKEA.dk hos et afhentningssted i Tórshavn.

”Vi arbejder for hele tiden at øge vores tilgængelighed og udbyde nye services, så det bliver nemmere at være kunde hos os. Vi vil løbende tage bestik af, hvordan vi servicerer vores kunder på Færøerne bedst muligt, og vurdere behovet for eventuelt flere fleksible former for levering”, siger Peter Langskov.

Levering til kantsten
IKEA leverer ordren til din hjemmeadresse eller nærmest din bolig, hvor ordren sættes af ved kantstenen. Du bærer selv varerne ind i din bolig.

Om Klik & Hent nær dig
Med Klik & Hent bestiller du dine varer hjemmefra og henter på afhentningsstedet. I første omgang tilbyder IKEA Klik & Hent nær dig i Tórshavn med udlevering af varer onsdag-fredag. Kunder kan se adressen for afhentningsstedet, når de via hjemmesiden færdiggør deres køb og vælger levering.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere