11.02.2021  |  Lager & distribution

EET indgår aftale om distributionen af adventuretasker

SUBTECH SPORTS er en prisvindende producent af tasker og cases til outdoor, ekstremsport og sågar politi- og militærfolk. Nu har EET fået til opgave at distribuere mærket i Europa.

”Vi har haft en løbende dialog siden begyndelsen af 2020, og vi er derfor meget begejstrede over endelig at kunne være med til at introducere og distribuere SUBTECH SPORTS brandet i Europa”, udtaler Allan Friis, Salgsdirektør Retail, EET, i en pressemeddelelse.

Distributøren har netop indgået en aftale med SUBTECH SPORTS, der producerer outdoor og adventure tasker. Allan Friis fortsætter:

”Med dette brand vil EET sammen med vores forhandlere kunne tilbyde markedets mest hårdføre tasker til kunder indenfor både politi, beredskab samt ekstremsportsudøvere. SUBTECH SPORTS har med deres unikke produkter af højeste kvalitet allerede opnået kultstatus indenfor mange forskellige brancher, og EET vil nu via vores officielle forhandlernetværk i hele Europa kunne tilbyde produkterne til både B2B- samt B2C-segmentet, herunder specialbutikker indenfor bl.a. ekstremsport”.

Læs også: DHL køber otte Boeing 777 for at kunne møde efterspørgsel 

SUBTECH produkterne anvendes af nogle af verdens største navne indenfor ekstremsport, og deres team af atleter og Guinness World Record-eventyrer fra hele verden, som sværger til deres produkter, vokser konstant. Deres ekspertise og måden hvorpå teamets (TEAM SUBTECH) atleter anvender deres produkter på, giver SUBTECH SPORTS en uvurderlig viden, som kun få andre brands kan matche.

SUBTECH SPORTS forhandles i et prisspænd fra 119 kroner for en letvægts aerospace aluminium karabin, der gør det nemt at fæstne udstyr til din taske eller rygsæk (CE-certificeret til at bære op til 3.000 kg.), til en vandtæt og stødresistent laptop case til DKK 579, som beskytter den bærbare computer, når du rejser, pendler eller arbejder hjemmefra. I den dyrere ende af skalaen byder sortimentet også på den undervandstætte (ned til 50 meter) taske, der desuden er stød- og fugtresistent og kan flyde, selv når den er fuldt pakket.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere