27.06.2022  |  IT

IFS stikker af fra konkurrenterne i ny Gartner-analyse

Analysefirmaet Gartner udpeger IFS som den stærkeste leverandør på Enterprise Asset Management-markedet. IFS har den største markedsandel og vækst sammenlignet med konkurrenterne SAP, IBM, Infor og Oracle.

IFS indtager førstepladsen i Gartners netop offentliggjorte analyse af EAM-markedet (Enterprise Asset Management). Med en markedsandel på 18 procent og en årlig vækst på 29.1 procent lægger IFS sig i spidsen af markedet foran tunge konkurrenter som SAP, IBM, Infor og Oracle. En væsentlig årsag til IFS’ stærke markedsposition er et dybt branchekendskab, virksomhedens Cloud-løsning og smidige integration.  

Rapporten The Gartner Market Share: Enterprise Resource Planning Worldwide, 2021 giver et overblik over markedsandele og vækst på ERP-markedet, herunder også underkategorier af ERP som EAM, der analyseres separat.  

IFS’ EAM-løsning er en fleksibel cloud-løsning, der er designet til at håndtere komplekse aktiver i energisektoren, byggeriet, produktionsindustrien, serviceindustrien, luftfart og militær. Løsningen automatiserer administration og kontrol af vedligehold og performanceoptimering af anlægsaktiver på en fælles platform, som kan tilgås offline og online via en app.  

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere