03.04.2020  |  Branchenyt

Hvordan overlever du uforudsete forandringer i salget?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har udarbejdet en e-bog, hvor du kan tage proaktive skridt til, at tackle de eventuelle udfordringer du står overfor i salget.

Værtøjskasse til dine udfordringer

Hvad sker der, hvis din efterspørgsel pludselig eksploderer? I virkeligheden ved vi alle, at efterspørgslen kan svinge fra uge til uge og dette er oftest også grunden til, at vi har et sikkerhedslager. Men selv dette kan komme under pres, hvis efterspørgslen stiger voldsomt.

Et andet lignende scenarie kunne være, hvis efterspørgslen pludselig falder drastisk. Hvis alle de varer man skulle have sendt ud til ens kunder, pludselig ikke kan sendes afsted pga. uventede scenarier. Hvordan håndterer man denne situation? For mens disse varer skulle genererer virksomheden penge, sker der det modsatte. Nu koster de virksomheden penge i lageromkostninger.

Lignende scenarier er netop opstået som følge af Corona-krisen. Før man overhovedet har nået at tænke sig om og anvende effektive taktikker, er det vigtigt at forstå, hvordan de forskellige problemer kan påvirke din virksomhed, dine kunders forretning og hele forsyningskæden.

Download vores e-bog her!

Derfor har vi udarbejdet en e-bog, hvor du kan få hjælp til nogle af disse problematikker. Forhåbentlig hjælper disse 7 taktikker dig med at komme igennem de fleste udfordringer, så din virksomhed kan overleve.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere