10.06.2014  |  Branchenyt

Hvem er ZETES NORDIC og hvad tilbyder vi?

Indhold fra partner Hvad er dette?

ZETES NORDIC - Førende i Traceability Solutions!

HVEM er ZETES NORDIC og hvad tilbyder vi?                     

Zetes Nordic i Vejle er en dansk afdeling af den internationale virksomhed Zetes Industries Corporate med hovedsæde i Brusseles. Zetes er førende internationalt på Traceability Solutions, og kan med deres platform løse kundernes behov for stærke, innovative og fremtidssikrede løsninger til styring og sporing af mindre og større enheder. Zetes’ kunder findes fra produktionsled til detailhandlen.

Zetes Industries har mere end 1100 medarbejdere fordelt på 16 lande, heriblandt Zetes Nordic, som blev etableret i Vejle i 2006. Zetes har på nuværende tidspunkt flere store kunder i Danmark og Norden og leverer løsninger til bl.a. COOP Norge, COOP Sverige, DSV, Reitan og Volvo.

Med et stærkt lokalt team i Vejle, investerer Zetes kraftigt i det nordiske marked, og Zetes vil nu tilbyde sine innovative løsninger som; Multimodale Voicepicking , Dock Door Control med anvendelse af kamera teknologi (Zetes ImageID) og MCL cloudbased mobility platform, til alle danske og nordiske producenter, logistikvirksomheder og detailhandlere.

Zetes Solutions er til alle;

·         der ønsker at reducere fejl i processen omkring ordreplukning, opfyldning og lastning.

·         virksomheder, der ønsker at øge effektiviteten ved håndtering af større mængder af                       enheder med eksisterende personale.

·         der ønsker visuel dokumentation for læsningen og beskaffenhed af gods i tilfælde af kunde             reklamationer.

·         virksomheder på udkig efter End-to-End Supply Chain Visibility.

Zetes Nordic har med deres centralt beliggende kontor på Hjulmagervej 4A i Vejle de sidste 5 måneder udvidet med 3 nyansættelser og tæller nu 6 medarbejdere. Kendskabet til Zetes,  har det sidste halve år været stærkt stigende, og virksomheden forventer det kommende år yderligere at skulle udvide medarbejderstaben.

Informationer omkring Collaborative Supply Chain Solutions kan fås hos Zetes Limited Denmark, ved telefonkontakt til Kristian Smedegaard på tlf. +45 6146 3092 eller via www.zetes.uk.com

Sidst på året vil Zetes’ afdeling i Vejle endvidere fejre deres internationale 30 års jubilæum og vi ser frem til at kunne invitere nuværende kunder samt alle interesserede på et besøg, hvor vi vil være værter ved et både informativt og underholdende arrangement. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere