15.09.2015  |  IT

Legetøjskæde implementerer ZetesAthena for at kunne tilbyde Click & Collect i 80 butikker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smyth Toys, en førende uafhængig legetøjskæde med 80 butikker i Irland og Storbritanien, har valgt en ZetesAthena in-store management løsning, så de nu kan tilbyde en effektiv Click & Collect service til deres kunder.

Løsningen sikrer at produkter reserveret online, er klar til afhentning i butikken blot 60 minutter senere. Endvidere implementerer Zetes mobile device services og support samt installerer en trådløs infrastruktur i samtlige Smyths Toys’ butikker i Irland og Storbritanien.

ZetesAthena er en omfangsrig løsning for cloudbaseret drift og deployment af in-store management applikationer. Det er designet til effektivt at hjælpe detailhandlen med at håndtere traditionelt tidstunge opgaver som lagerstyring adminstrative processer i den forbindelse, ved hjælp af den seneste mobile teknologi og realtids datafangst. Byggende på MCL Mobility Platformen, tilbydes ZetesAthena som en Software as a Service (SaaS), der kan implementeres lynhurtigt, med applikationer administreret centralt og overskueligt uden behov for den store investering.

Smyth Toys kører SAP som ERP-system, og det er blevet integreret med ZetesAthena og shopping cart-teknologien som benyttes til kædens webshop. ZetesAthena styrer hele Click & Collect processen: Når en kunde bestiller i webshop’en modtager butikspersonalet en besked om at plukke de(n) bestilte vare(r). Varen(e) bliver så påsat en label med kundens oplysninger og flyttet til placering i butikken, der er reserveret til Click & Collect. Når kunden så afhenter sin bestilling, printer ZetesAthena en kvittering der understøtter returprocessen.

ZetesAthena bygger på MCL Mobility Platformen, en unik Mobile Enterprise Application Platform (MEAP), der er dedikeret til supply chain process execution. Den giver virksomheder mulighed for at bygge, installere, drifte og administrere mobile Apps hurtigere og bogstaveligt talt fra hvor som helst, uanset operativsystem (OS) eller mobilt  device. Med MCL Mobility Platform kan virksomheder drage fordel af et ’build once deploy to many’ approach og høste alle fordelene ved mobilitet, men uden den normalt medfølgende kompleksitet.

Læs mere her

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere