21.02.2018  |  Branchenyt

Her er seks globale supply chain-udfordringer for 2018

Supply chain-konsulentvirksomheden Amber Road har kortlagt de seks vigtigste emner for de globale supply chains i 2018. Virksomheder bør have punkterne for øje, når de laver deres kommende digitale strategier, lyder det.

I 2018 skal virksomheder med globale forsyningskæder fortsat holde øje med tendenserne for den globale handel. Det skriver Amber Road, som har lavet hvidbogen 6 Global Supply Chain Trends to Watch in 2018, der opfordrer globale handels- og forsyningskædefolk til at være opmærksom på særligt seks udfordringer i 2018.

Seks supply chain-tendenser for 2018

  1. Detailhandlens supply chains behov for fleksibilitet for ikke at blive brudt
  2. Europa og Asien laver frihandelsaftaler (FTA), mens USA forbliver stærk og stædig for sig selv
  3. Brexit vil fortsat forstyrrere forhandlinger, som går langsomt
  4. Kinas dominans i global produktion og handel
  5. At holde varer i bevægelse er hårdere, end det ser ud, og dyrere
  6. CXO’s dobbelte ansvar for at præsentere præstations- og fremtidige mål

Kilde: Amber Road 

Læs også: Mere sikkerhed i supply chains 

I dag er alle virksomheder digitale, og effekten af de digitale strategier på supply chain management er af særlig betydning, påpeger Amber Road i rapporten. For virksomheder over hele kloden vil 2018 blive formet af, hvor succesfuld indsatsen for den digitale transformation er. Amber Roads hvidbog beskriver de seks vigtigste punkter, som virksomheders digitale strategi for 2018 bør have for øje.

Mange firmaer har indset at dét at gå digitalt er den eneste løsning for at bryde traditionelle supply management chains og 'bevæge sig dristigt ind i fremtiden', skriver Amber Road. 

Den fulde hvidbog giver et dybere indsigt i de seks globale supply chain trends, som ifølge Amber Road bør være på virksomhedernes radar i 2018.

-JJK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere