06.09.2021  |  Branchenyt

Her er de 5 mest interessante, nye Microsoft-features

Indhold fra partner Hvad er dette?

Microsofts nyeste udgivelsesplan til Dynamics 365 byder blandt andet på spændende nye features til Supply Chain Management. Her er de 5, vi finder mest interessante.

Vi har udvalgt fem af de nye features til Dynamics 365 Supply Chain Management, som vi finder mest relevante og interessante for virksomheder, der har fokus på handel, produktion og distribution. Her får du en kort gennemgang. 

Læs hele indlægget på vores hjemmeside.

#1 Planning Optimization overtager master planning
Lynhurtig MRP via Planning Optimization er nu tæt på at understøtte den funktionalitet, der kendes fra klassisk master planning.

#2 Mobile App Step 
Dynamics 365 Supply Chain Management udvides med smart mobilapplikation, der har trinvise instruktioner til lagermedarbejderne. 

#3 Scan barcodes in the warehouse using GS1 format standards 
Der er nu understøttelse af GS1 formatet i Warehouse-appen, så man via et enkelt scan kan udlede al relevant information af stregkoden. 

#4 Face recognition sign-in for production floor workers
Brug ansigtsgenkendelse til at stemple ind og ud i produktionen. 

#5 Detailed pricing models for sales price calculations
Ny motor til at beregne salgspriser på kunder.

Læs mere om de nye features her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere