26.01.2022  |  Branchenyt

A. Henriksen Shipping A/S og Axacon i stærkt, nyt partnerskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sporbarhed og dokumentation i skræddersyede internationale transport- og logistikløsninger

Axacon kan præsentere endnu et stærkt partnerskab, med A. Henriksen Shipping A/S – et danskejet selskab, der tilbyder service indenfor skibsfart, agenthåndtering, vejtransport, heavy lift, projekt og logistik.

A. Henriksen Shipping A/S tilbyder skræddersyede løsninger til internationale kunder på ”one stop shipping” og dør til dør transport af alle typer gods, baseret på sine mange års erfaring. Nye projekter med krav til sporbarhed og dokumentation kræver nu yderligere digitalisering.

Axacon WMS binder her processen sammen fra leverandørers ERP, over A. Henriksen Shipping, til kunders ERP - på tværs af landegrænser. Det sikrer at forretningen har et konstant overblik og lige så vigtigt – at A. Henriksen Shipping let kan dokumentere det overfor leverandører og kunder.

Vi ser frem til et godt og langt partnerskab.

Velkommen til A. Henriksen Shipping A/S!

Tags: Axacon

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din evne til at skalere? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift a…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere