10.02.2022  |  Branchenyt

Har du hørt om Supply Chain Insights?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange virksomheder har forsyningskæder, der er sårbare over for uventede begivenheder. Med Supply Chain Insights ønsker Microsoft at komme problemet til livs ved at understøtte samarbejdet på tværs.

Nylige hændelser som et skib på tværs af Suez-kanalen og en global pandemi har vist, at mange virksomheder har forsyningskæder, der er sårbare over for begivenheder, der ligger uden for deres umiddelbare kontrol. 

Sådanne hændelser har skabt et skærpet ledelsesfokus på risici ved komplekse forsyningskæder. Med Supply Chain Insights ønsker Microsoft at ruste virksomheder til at imødegå ricisi gennem større indsigt i forsyningskæderne og understøttelse af samarbejdet på tværs. Her er den centrale idé, at det skal være let for aktører – kunder og leverandører – at dele centrale data omkring produkter og leveringstider, så afvigelser/problemer let kan identificeres.

Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt mange detaljer ud fra Microsoft, og modulet er ikke offentligt tilgængeligt endnu. 

Her kan du læse, hvad vi tænker om modulet i Bredana Axcite.  

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere