08.01.2019  |  Produktion

Har du brug for en yderst fleksibel lagerløsning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs om nogle af de mange fordele ved vores innovative EffiMat®

Vores EffiMat® har mange fordele, blandt andet har den en infeed feature som gør, at den kan blive en integreret del af en automations proces.

Er en EffiMat® for eksempel ikke nok? Intet problem! Det er simpelt at installere flere EffiMat® enheder ved siden af hinanden.

En EffiMat® enhed kan klare op til 200 pluk per time og 2 EffiMat® enheder? Op til 400 pluk per time!

Der er også rig mulighed for, at de perifere enheder i  EffiMat® kan skræddersyes til lige præcis din virksomheds individuelle behov.

Vores EffiMat® kan dermed både bruges som en stand-alone løsning eller på fleksibel vis integreres som et standard element for individuelle designede løsninger – der er utallige anvendelsesmuligheder.

Vil du vide mere om fordelene ved EffiMat®?

Kontakt vores rådgivningsteam +45 7199 4800 eller info@effimat.com.

EffiMat Storage Technology A/S producerer automatiske og fleksible lagerløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Du kan læse mere om EffiMat på www.effimat.dk.

Mere fra EffiMat Storage Technology A/S

EffiMat Storage Technology A/S

www.effimat.com

EffiMat Storage Technology A/S er grundlagt med en vision om at skabe den bedste lagerautomat målt på hastighed, kvalitet og fleksibilitet. Med mange succesfulde installationer af lagerautomater i internationale virksomheder over hele verden og en konstant fokus på produktudvikling, står virksomheden godt rustet til at møde fremtidens krav om høj performance…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere