19.11.2020  |  Branchenyt

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det startede med en idé om at disrupte den traditionelle Vertical Lift Module - en fantastisk løsning til opbevaring, men en ineffektiv gammeldags teknologi. EffiMat® blev udviklet, og en ny æra med plukkeoptimering begyndte.

Plukning og håndtering af varer har aldrig været hurtigere, faktisk leverer EffiMat® 650 ordrelinjer i timen. Nogle ser stadig vores EffiMat® som en VLM, men den er alt andet end! EffiMat® er effektivitet, den er optimering, den er SPEED!

Vi har også andre teknologier, såsom den traditionelle VLM - vores ClassicMat ™. 

ClassicMat ™ er ideel til opbevaring af langsomt bevægende varer, store og tunge varer, og løsningen bruges ofte i set-ups hvor der ikke plukkes hurtigt.

Hos EFFIMAT er vi dog drevet af speed og mener, at det er netop dét, der definerer vores virksomhed. En dag betragtede vi på vores navn; EFFIMAT Storage Technology og indså, at vi er SÅ meget mere end bare opbevaring. Derfor vil du i dag opleve os som EFFIMAT.

Tags: EFFIMAT

Mere fra EFFIMAT

EFFIMAT

www.effimat.com

EFFIMAT er grundlagt med en vision om at skabe den bedste lagerautomat målt på hastighed, kvalitet og fleksibilitet. Med mange succesfulde installationer af lagerautomater i internationale virksomheder over hele verden og en konstant fokus på produktudvikling, står virksomheden godt rustet til at møde fremtidens krav om høj performance.   Med EffiMa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere