Hør mere om Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild på Bureau Vertas' Temadag
Forandring kræver handling, og derfor besluttede Dagrofa for år tilbage, at de ville reducere deres madspild med 50% frem mod 2030.
Dagrofas tiltag omfatter både engros, detail og foodservice samt en løbende måling af deres reduktioner. Som deltager på Bureau Veritas temadag om madspild og -tab den 10. november kan du se frem til at høre Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, fortælle om deres rejse inden for madspild, anvendelse af digitale værktøj samt deres samarbejde med Michelin-kok og co-owner af Alchemist Rasmus Munk.
Som deltager på temadagen får du mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss. Og tilmelder du dig senest den 25.9 får du din billet til Early Bird, nemlig kun 995 kr. (Ekskl. moms).
Dagens program
09.00-09.30 - Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 - Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 - Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 - Pause
10.50-11.45 - Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 - Frokost
12.30-13.15 - Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 - Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 - Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 - Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 - Opsummering og tak for i dag