07.03.2022  |  Lager & distribution

GS1Trade Sync byder velkommen til Wolt Market

Indhold fra partner Hvad er dette?

GS1Trade Sync byder velkommen til endnu en vigtig aktør i den danske dagligvarehandel og levering.

”Wolt Market har valgt et medlemskab af GS1Trade Sync for at sikre, at vi har kvalitetsdata samt produktbilleder - og dermed kan tilbyde slutbrugerne den bedste oplevelse på Wolts platform”, siger Mikkel Freiesleben, General Manager hos Wolt Services Danmark ApS.

Morten Buch, COO/ Head of Services, GS1 Denmark: ”Vi er rigtig begejstret over at lande endnu et vigtigt medlem til vores i forvejen omfattende medlemspulje, og glæder os til at hjælpe Wolt Market - og vores medlemmer - med at skabe endnu mere værdi til den produktdata og de gode billeder, som er placeret hos GS1Trade Sync”.

Hold styr på produktstamdata

GS1Trade Sync er en database til udveksling af produktstamdata og billeder, hvor data er samlet ét sted, og er tilgængeligt, når dine handelspartnere har brug for det.

Databasen er opbygget af valideringsregler og datamodeller, der sikrer, at lovpligtige og relevante data altid er angivet for det enkelte produkt.

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere