24.01.2020  |  Branchenyt

Gratis e-bog med Paul Durlinger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du gerne vil forbedre din viden om lagerstyring og forecasts, så kan du downloade en af Paul Durlinger's bøger om lagerstyring helt gratis lige her!

Gratis e-bog

I over 20 år er Paul Durlinger blevet anerkendt som ekspert indenfor 'Inventory Management'. Gennem sit arbejde på forskellige universiteter, hvor han blandt andet har været lektor i Productions and Inventory Management, har Paul Durlinger også rådgivet et stort antal af virksomheder, samt været forfatter til en lang række af bøger.

Denne bog handler om, at der i dag er der et stort pres alle arbejdspladser, da folk trækker i hver deres retninger. Økonomidirektøren ønsker at reducere lagerbeholdningen for, at reducere driftskapitalen, så visse finansielle KPI'er bliver forbedret. Fra hans synspunkt er det givetvis nemt at reducerer i lagerbeholdningen, da det basalt set handler om, at købe mindre og/eller sælge mere.Dette er dog kun den ene side af mønten. Faldende lagerbeholdning bør nemlig ikke være det eneste formål med en virksomheds supply chain. Derimod bør enhver virksomhed stræbe efter, at have glade kunder. Med andre ord, bør formålet være, at serviceniveauet skal vægtes lige så højt.

Det er blandt andet nogle af de ting Paul Durlinger kommer ind på i denne bog. For at læse den, er det eneste du skal gøre, at udfylde formularen HER. Så sender vi en udgave af hans bog til din email. 

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere