05.02.2019  |  Branchenyt

GMH på LogiMAT 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

LogiMAT er nu på 17. år en af de førende fagmesser inden for Intralogistik-løsninger og processtyring i Europa.

Dexion, der indgår i Gonvarri Material Handling, præsenterer på årets LogiMAT-messe lagersystemer og -løsninger til optimering af processer og reduktion af omkostninger. Der vil være både statiske og mobile løsninger, kompatible og kombinerbare, standard eller skræddersyede til kundens behov.

Blandt de mobile finder du MOVO. Mobile pallereoler (MOVO) er en dynamisk lagerløsning, der kan give op til dobbelt så meget lagerkapacitet på samme areal, sammenlignet med konventionelle pallereoler.

En anden er vores Shuttle system, der er en semi-automatisk lagerløsning til kompakt opbevaring og håndtering af pallegods.

Highlightet er Lagerautomaten Tornado med den nyeste teknik. Høj fart kombineret med lav støj, samt computer-styret opbevaring og et liftsystem betyder at TORNADO Lagerautomat er designet til at give maksimal lagerkapacitet på mindst muligt areal. Ved at anvende gods-til-plukker princippet kan der hentes store besparelser i vente- og gangtid for operatøren, samt færre fejlpluk. Resultatet er højeffektiv og energibesparende lagerlogistik.

Læs mere

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere