25.02.2020  |  IT

Globale Supply Chain-teknologivirksomhed Zetes er vært for Supply Chain Experience Day 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dette års Supply Chain Experience Day, har vi valgt at arrangere en unik og inspirerende konference sammen med Axacon, hvor vi kan præsentere en bred vifte af de nyeste teknologiske tiltag samt aktuelle kunders erfaringer.


På blot én koncentreret eftermiddag får du massiv inspiration på de trends og teknologier der tilbydes i nutidens logistik. Vi kommer rundt om IoT-teknologi, Augmented reality og software til automatisering og datadrevet innovation. Dermed får du den nyeste indsigt i mulighederne for styring af din virksomheds forsyningskæder.


Med gæstetalere fra Danfoss, Freja Transport, Done by Deer og Zebra Technologies, vil du få en solid vidensopdatering i, hvordan moderne logistikledere i praksis arbejder med digitalisering og automatisering af processer i deres Supply Chain.


Hvad enten du allerede er godt i gang med den digitale transformation af logistikken i din virksomhed eller først lige er startet på din rejse, er dette et event du bare må deltage i. Specielt hvis du er supply chain manager eller logistikansvarlig og skal digitalisere og automatisere din virksomheds supply chain i fremtiden.

Registrer dig med det samme til dette top event indenfor digitalisering og automatisering af logistik.

DATO: 5.MARTS
TID: 12.00-17.00
BELIGGENHED: NORMANSVEJ 1, 8920 RANDERS
TILMELD DIG HER

Mere fra Zetes

Zetes

https://www.zetes.com/en

Zetes er en innovativ supply chain-teknologivirksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for, at åbne op for et større potentiale gennem smidighed, synlighed og sporbarhed i kundernes tilknyttede supply chain. I mere end 30 år har vi været en betroet rådgiver for førende supply chain-virksomheder på tværs af EMEA. I 2017 blev vi en del…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere