25.10.2022  |  Lager & distribution

Glad kunde har fået leveret vores prisvindende EDiA XL

Indhold fra partner Hvad er dette?

EDiA XL 5 ton el-truck leveret til HusCompagniet i Esbjerg

Da HusCompagniet skulle have skiftet deres gamle gaffeltruck, faldt valget på en Mitsubishi EDiA XL 5 ton gaffeltruck. Gaffeltrucken skal bruges til at køre lange og tunge træ elementer, som bruges til husbyggeri.

HusCompagniet har i forvejen en serviceaftale hos os, og et rigtig godt samarbejde med vores tekniker, som de er meget glade for.
Så da deres gamle gaffeltruck skulle skiftes ud, faldt valget på vores elektriske EDiA XL 5 ton gaffeltruck. Valget blev taget bl.a. på grund af Mitsubishis fremragende køreegenskaber og den støjsvage rumlige kabine, som findes i vores elektriske EDiA gaffeltrucks.

Læs mere om vores elektrisk gaffeltrucks her: www.mitsubishi-forklift.dk/EDiAXL

Vil du læse mere om vores serviceaftaler så tag et kig her: www.mitsubishi-forklift.dk/din-service-partner

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere