03.01.2018  |  Lager & distribution

Freja Transport & Logistics opkøber Transcargo

Med opkøbet af Transcargo er Freja Transport & Logistics et skridt tættere på at kunne være en full service provider til transportmarkedet.

Den 1. januar kunne Freja Transport & Logistics indgå en aftale om et opkøb af transportvirksomheden Transcargo. Med opkøbet af Transcargo er Freja et skridt tættere på målet om at være full service provider til transportmarkedet, lyder det fra virksomheden.

Læs også: Freja åbner kontor i Kina

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har en klar strategi om at styrke Frejas position på transportmarkedet. Transcargos kerneydelser komplementerer Freja særdeles godt. Der er mange spændende muligheder, som er oplagte at udnytte”, siger Jørgen Hansen, der er Group CEO.

Vil skabe konkurrencemæssige fordele for kunderne
Det er efterhånden en del år siden, at Freja foretog sit sidste opkøb, men for ledelsen i Freja har det handlet om det rigtige match:

”Vi har haft tålmodigheden til at vente på, at det rigtige opkøb for os blev en mulighed. Transcargo indeholder det, som vi har været på udkig efter”, siger Jørgen Hansen, der samtidig oplyser, at man hos Freja forventer i højere grad at kunne hjælpe kunderne med at optimere deres værdikæde, så de i fremtiden kan blive mere konkurrencedygtige.

Han understreger samtidig, at Transcargos aktiviteter vil blive videreudviklet fra de strategiske placeringer, som de har i Danmark, Sverige og Polen, og at medarbejderne er en vigtig brik i den fremtidige udvikling.

Hidtidige ejere fortsætter i koncernen
Transcargo har hidtil været ejet af stifterne Bjarne Sell Hansen og Henrik Jürgensen, CEO Torben Mortensen, samt en række mindretalsaktionærer. Torben Mortensen fortsætter som filialdirektør i Padborg, samt som direktør for det polske selskab. Derudover indtræder han i Frejas koncerndirektion.

Henrik Jürgensen fortsætter sit nuværende job som traffic manager med fokus på Grækenland. Både Torben Mortensen og Henrik Jürgensen forbliver som aktionærer i Freja, mens Bjarne Sell Hansen indtræder i bestyrelsen i det polske selskab.

Læs også: Target køber lynleveringsfirma

Officielt skete overdragelsen den 1. januar i år, men der afventes stadig godkendelse fra Konkurrencestyrelsen, oplyser Freja i en pressemeddelelse.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere