25.11.2020  |  Lager & distribution

Fra idé til produkt – med Linde som medspiller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det går stærkt hos virksomheden Idé-Pro, hvor der ikke er langt fra tanke til handling – og denne filosofi passer perfekt til N.C. Nielsen, der efter et kort forløb har leveret tre kundetilpassede Linde-maskiner til den store og nyetablerede Idé-Pro afdeling i Glyngøre.

I Glyngøre råder Idé-Pro over 12.000 kvadratmeter produktion, montage og lager, og fremstille alt fra små plastskruer, over COVID-19-visirer og til store støbeemner som bruges i ventilations-systemer til landbruget. Fra lokale kunder var Idé-Pro blevet gjort opmærksom på N.C. Nielsen, og der blev holdt et præsentationsmøde, der senere skulle vise sig at blive startskuddet til samarbejdet.

"Fra første øjeblik kunne jeg mærke, at der var en god kemi mellem N.C. Nielsen og jeg. De udviste stor faglig indsigt i vores interne transportbehov og kunne ret hurtigt anbefale en samlet Linde-løsning med tre tilpassede lagermaskiner. De kunne tilmed levere maskinerne på forbavsende kort tid og på nogle attraktive økonomiske vilkår", fortæller Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

Tre Linde på stribe

Løsningen til Idé-Pro blev tre Linde-maskiner i form af en Linde T20AP/131 palleløfter med lange gafler, en Linde L14AP/1173 stabler og en Linde L12/1172 stabler – alle fabriksnye og let modificerede modeller, der blev leveret direkte fra N.C. Nielsen i Balling. De eldrevne Linde-maskiner blev leveret med ekstraudstyr i form af et ekstra skiftebatteri og et strømudtag til stablerne, som forsyner en pc/skærm med strøm.

"Vi ser Linde-maskinerne som en vigtig medspiller i den interne logistik. Vi har et konstant flow af paller med råvarer, færdigvarer og forskellige materialer, der skal fragtes rundt i virksomheden over store afstande. Vi holder produktionsapparatet kørende i døgndrift fra søndag til fredag hver uge, hvilket stiller store krav til en velfungerende logistik på de indre linjer", fortæller fabrikschef Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

Allround-arbejde

Linde-maskinerne betjenes af en håndfuld lager- og produktionsmedarbejdere, der håndterer den dyrebare last af prototyper og andre produkter – uanset om det skal på råvarelageret, hurtige transporter mellem støbemaskiner og montagehal eller kørsel med færdigpakkede paller til de ventende lastbiler.

Teknisk direktør Per T. Nielsen glæder sig over at kunne bidrage til at optimere lagerlogistikken i den succesfulde virksomhed med lokale rødder:

"Vi glæder os altid over, når det går godt hos vores kunder. Vi kender Idé-Pro fra forskellige sammenhænge. Vi taler her om en meget innovativ og udviklingsorienteret virksomhed, som gerne investerer i ny produktionsteknologi og nyt udstyr for at udbygge forretningen. Vi er stolte over at yde vores bidrag til den fortsatte vækst hos en spændende virksomhed med store ambitioner", lyder det fra Per T. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakt salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen på +45 99 83 83 83 eller mail ac@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 250 medarbejdere og en årlig omsætning på over 750 mio. kr. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Konecranes, Seacom m.fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere