06.03.2014  |  Lager & distribution

Fra 350 m2 til blot 31 m2.

Indhold fra partner Hvad er dette?

15 meter høje Kardex lagerautomater skal løse pladsproblemer for VM Tarm A/S

VM Tarm A/S er Nordens førende producent af tankvogne. VM Tarm A/S har behov for at frigøre betydelig mængde lagerplads til produktion og samtidig effektivisere den interne logistik. Løsningen er 3 stk. Shuttle XP lagerautomater i 15 meters højde. Lageret er reduceret fra et gulvareal på 350 m2 til blot at fylde 31 m2. Løsningen er suppleret med DUAL tray funktionen, MATRIX plukliste kombineret med Kardex Software og batchpluk, som alt sammen skal skabe præcise pluk og øget effektivitet. Lagerautomaterne er tilbygget i et tårn, og takket være modulkonstruktionen, hvor Kardex Shuttle XP automaterne bygges indefra, stiller det minimale krav til selve tilbygningen.

Lagerchef , Jens Christian Pedersen udtaler ”Vi har behov for at lagre tunge produktionsdele og reservedele i lagerautomaterne der er hele 15 meter høje. Da lagerautomaterne blandt andet skal forsyne produktionen og servicepersonale er driftssikkerhed en vigtig faktor for os. Den solide modulopbyggede Shuttle XP konstruktion, Kardex's mange referencer samt deres serviceorganisationen, giver os tryghed i vores valg af dem til at løse vores opgave”.

For yderligere information kontakt Nikolaj Bjørn Eriksen på telefon 31137074, eller besøg vores hjemmeside www.kardex-remstar.dk

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere