15.02.2022  |  Lager & distribution

Forsendelse af lithiumbatterier med fly: UN 3090 & UN3480

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sender din virksomhed i dag lithiumbatterier med fly i henhold pakkeinstruktion 965 eller 968 section II, det vil sige udelukkende afmærker med mærket til højre, og har modtaget uddannelse/instruktion i henhold til denne, bortfalder denne mulighed per 31. marts 2022.

I praksis betyder det, at I nu bliver omfattet af det fulde regelsæt, og skal pakke og afmærke i henhold til pakkeinstrutionernes section IA eller IB. Der skal også laves farligt gods papirer, og det kræver fuldt IATA bevis.

De medarbejdere, der pakker og udarbejder papirer, skal deltage på et farligt gods kursus inden den 31. marts 2022, og derfor afholder vi kurset Lithiumbatterier, fuldt reguleret, IATA, i Fredericia den 29.-30. marts 2022.

Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der skal uddannes, vil en anden mulighed være, at vi afholder et virksomhedstilpasset kursus for din virksomhed. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Tilmeld dig her.

Mere fra Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE

https://www.bureauveritas.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder. Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning. Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelse Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når det g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere