13.02.2019  |  IT

Finsk renovationsfirma går forrest på cirkulær økonomi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke kun korrekt sortering og genanvendelse af kundernes affald, der er i højsædet for den finske renovationsvirksomhed Remeo. Selv virksomhedens valg af it er nøje tænkt ind i kampen om at mindske klodens ressourceforbrug

Alt er gennemtænkt for den finske virksomhed Remeo, der arbejder for at maksimere genanvendelse og genbrug af alle typer materialer og produkter. Derfor betyder valg af it til virksomhedens lastbiler også, at enhederne skal have så lang levetid som overhovedet muligt.

Remeo har netop udskiftet flådens 200 tablets til robuste TOUGHBOOK. De hårdføre tablets fra Panasonic kan holde til lastbilens rystelser, eller hvis føreren taber den, og regn, støv og skidt er heller ikke et problem for enhederne.

Det betyder, at de forventes at have en meget lang levetid og lave totalomkostninger på lang sigt – og da enhederne let kan opdateres med nyeste software, bliver de heller ikke forældede over tid. På den måde undgår Remeo at blive en del af statistikken for den negative køb-og-smid-væk-kultur.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere