16.04.2021  |  Branchenyt

Første spadestik taget til nyt Logicenters anlæg

Byggeriet af Logicenters’ 16.000 kvadratmeter store logistikcenter i Køge er gået i gang. Bygningen, der opføres med stort fokus på bæredygtighed, forventes at stå færdig til udlejning i starten af 2022.

I 2020 købte Logicenters et grundareal på 160.000 m² i Skandinavisk Transport Center i Køge, og i løbet af de kommende år vil den ambitiøse udvikler og -investor inden for logistikejendomme opføre anlæg på i alt 68.000 m² i området.

Allerførste spadestik er netop taget og opførelsen af et logistikanlæg på 16.000 m² gået i gang. Ejendommen bygges med henblik på udlejning til klima- og miljøbevidste kunder og forventes færdigt til næste forår. Blandt andet vil det bæredygtige byggeri have mulighed for at installere solceller på taget, fortæller Mattias Kettelhoit, Head of Logicenters.

”Vi er meget glade for at have taget det første spadestik til vores nye ejendom i Skandinavisk Transport Center. Køge har logistisk set en ekstrem god beliggenhed i Øresundsregionen i nærheden af Kastrup Lufthavn samt flere motorveje og havneanlæg. Vi ser frem til at byde velkommen til en kommende lejer af dette topmoderne og bæredygtige logistikanlæg”, siger Mattias Kettelhoit i en pressemeddelelse.

Den korte vej til København og Malmö gør Køge til et strategisk nøgleområde inden for logistik og transport, idet motorvejene E20, E55 og E47 alle passerer Køge. Desuden ligger Køge Havn blot tre kilometer væk og tilbyder nem adgang til transport via Østersøen.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere