26.03.2020  |  Branchenyt

Få en gratis mini-analyse af jeres lager!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock tilbyder at udføre en gratis mini-analyse af jeres lager, så I kan få et hurtigt overblik over den nuværende lagersituation.

I disse tider, hvor ressourcer kan være begrænsede, er vi hos Slimstock meget bevidste om vigtigheden i, at forsøge at fokusere på hvad man tror er vigtigst og har størst positiv effekt. Derfor tilbyder vi en mini-analyse af dit varelager.

En mini-analyse vil bl.a. indeholde:


• Synliggøre jeres nuværende vigtigeste varer

• Hvilke kunder er jeres vigtigeste, og bliver der fokuseret på disse
 
• Hvilke produkter der er jeres vigtigste

• Om I er i fare for, at løbe tør for jeres mest profitable varer.
 

Vi tager naturligvis gerne en dialog med jer, og sammen kan vi måske finde frem til hvilken information som for netop jer, giver mest mening og værdi.

 

Har det interesse?

Skulle overstående have jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte Peter Malling på 41 40 80 30 eller på p.malling@slimstock.com.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere