16.08.2021  |  IT

Få en B2B webshop skræddersyet til dine behov

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er vigtigere end nogensinde før, at man som virksomhed holder sig konkurrencedygtig. For B2B-virksomheder bør man forstå at udnytte de muligheder for online salg, som tidligere har været forbeholdt B2C-virksomheder.

TrueCommerce B2B eCommerce er en platform, der er udviklet specielt til e-handel mellem virksomheder, og den er derfor ikke baseret på den gængse B2C-teknologi, der er tilfældet med mange andre webshop-løsninger.

En B2B webshop giver mange muligheder for at styrke din forretning og øge salget:

  •  Med en B2B webshop kan du tilbyde skræddersyede kampagner og rabatter til udvalgte kunder – nemt og hurtigt.
  • Du kan integrere din B2B webshop til en række forretningssystemer og markedspladser, samtidig med at du automatiserer strømmen af data mellem systemerne.
  • Du kan bruge dine priser som en del af din strategi ved at justere din prissætning, så den appellerer til den enkelte kundes behov.
  • Du kan tilpasse kataloger, priser, kampagner og indhold til de enkelte kunder. Du kan også sætte individuelle godkendelsesprocesser op.
     

TILMELD DIG TRUECOMMERCES INSPIRATIONSDAG:
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce – her kommer vi også til at gå i dybden med B2B webshops.

Læs mere og tilmeld dig her

Vil du vide mere her og nu? Lyt med på TrueCommerces webinar, og hør, hvordan du kan sælge via mange online kanaler fra én platform, og holder din forretning konkurrencedygtig ved at nå dine kunder, der hvor de er.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere