20.01.2021  |  Lager & distribution

Europas største lagerløsningsproducent etablerer sig på det danske marked

stow Group, der er Europas største producent af løsninger til lagerindretning, etablerer sig nu også i Danmark gennem selskabet stow Nordics A/S. Etableringen af stow Nordics A/S er det næste skridt i en større synlighed på det nordiske marked. Igennem det sidste år har virksomheden – med hovedsæde i Belgien - sammenlagt brands og aktiviteter i stow Group under strategien ”one brand, one company”.

stow Groups lagerløsninger findes allerede et utal af steder i Danmark – leveret og implementeret af den mangeårige samarbejdspartner Thanex A/S. Dette Dette samarbejde vil fortsætte, idet stow selv etablerer sig på dette danske marked, og fremover blive intensiveret yderligere med henblik på at øge markedsandelen i Danmark.

”Vi ønsker at øge vores synlighed i markedet og skabe øget værdi for vores nuværende og kommende kunder. Vores fælles ambitioner sammen med Thanex er store og vi ønsker at blive en endnu vigtigere spiller på det danske marked. Kunderne skal opleve os som deres første valg som samarbejdspartner indenfor intra-logistiske løsninger”, udtaler Nicolas Fyllgraf – area sales manager Danmark for stow Group i en pressemeddelelse.

Læs også: DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

”Vi ser frem til et styrket og tættere samarbejde med stow Nordics A/S. Sammen bliver vi stærkere til at imødekomme markedets stigende behov. Thanex A/S har leveret løsninger fra stow i over 40 år og vi har derfor en stor ekspertise indenfor alle stow produkter. Thanex A/S har eget lager og er lagerførende af alle stow produkter. Vi har eget montageteam og serviceafdeling”, udtaler Dorthe Madsen, Adm. direktør Thanex A/S.

stow Group har hovedkontor i Belgien og har omkring 1800 medarbejdere. Virksomheden har 10 fabrikker fordelt over hele Europa og en global salgsorganisation. Kernekompetensen er udvikling, produktion og installation af reolsystemer til pallegods, smågods, lange emner, samt mezzaniner og semi-automatiserede lagersystemer.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere