09.07.2018  |  Branchenyt

Er sommertid = læringstid?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du en stille stund henover sommeren, så brug den med korte, gratis onlinekurser i bl.a. opbygning af effektiv logistik, sporbarhed og omnichannel handel.

Vil du med på sommerskole?

Det er helt gratis og kræver ingen registrering at blive klogere på sporbarhed og opbygning af effektiv transport og logistik i disse kurser fra GS1. De tager hver ca. 20 minutter.

Der er også et helt nyt kursus til beklædningsbranchen

Her får du sat begreber som Omnichannel, The Intelligent Store og Product Information Management på plads.

Klik og lær

Kurserne er på engelsk og virker bedst i Internet Explorer og Firefox.

Lynkursus i:

Se flere online kurser på www.gs1.dk/lynkurser

Her finder du praktiske, ”hands-on” kurser i GS1 standarder og services, fx i produktoprettelser i GS1Trade Sync og i hvordan du hurtigt laver den perfekte pallelabel og stregkode.

Må vi inspirere dig til at få mere ud af jeres medlemskab og den måde, I udnytter vores standarder og services? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling. 

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere