15.03.2022  |  Lager & distribution

Endnu et skridt mod et grønnere miljø med Mitsubishi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu en kunde har valgt at udskifte deres gas-gaffeltruck ud, med en El-gaffeltruck fra Mitsubishi Forklift Trucks

Vi har fået afleveret vores el-gaffeltruck EDiA EX til ALUMICHEM, som har taget skridtet og fået skiftet deres gas-gaffeltruck ud med vores EDiA EX el-gaffeltruck.

Med en EDiA EX el-gaffeltruck har de nu fået en miljøvenlig truck, der både kan køre inde og ude, er nemmere at manøvrer og da trucken har færre bevægelige dele, er der en del at spare på vedligehold.

Fordelene ved EDiA EX:

Four Wheel Steering (4WS)

Dette giver bedre greb og manøvredygtighed, især på steder med begrænset plads, da gaffeltrucken kan dreje hurtigt og nemt på stedet.

Intelligent Cornering System

Trucken sætter farten ned tidligt i svinget, for en blødere og mere sikker svingning

Sensitive Drive System (SDS) 

Et intuitivt førerassistancesystem, der giver øget sikkerhed. Ydelsen reguleres på basis af styrevinklen og hastigheden af fod- og fingerbetjente styreanordninger

Et enkelt komponentlayout 

Hurtig og nem adgang til vigtige områder, reduktion af stilstandstiden hvor trucken er ude af drift og reduktion af omkostningerne til rutinemæssig service.

360° udsyn uden sammenligning 

En optimeret konstruktion af mast, rat, instrumentpanel og kontravægt giver maksimalt udsyn til last, gafler, for- og baghjul - så der opnås sikker og tryg drift på steder med begrænset plads.

Vil du også høre mere om fordelene, ved at skifte til en el-truck, så udfyld vores kontaktformular www.mitsubishi-forklift.dk/kontakt , så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere