10.06.2021  |  Branchenyt

En stærk og alsidig Mitsubishi reach truck

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mitsubishi RBM20-25N3-serien af firevejs-reachtrucks, udgør en del af udbuddet af vores nye reachtrucks.

En stærk og alsidig Mitsubishi reach truck

Mitsubishi RBM20-25N3-serien af firevejs-reachtrucks, udgør en del af udbuddet af vores nye reachtrucks.

Den er det ideelle valg til et lager, hvor der er behov for en smart, fleksibel og yderst ergonomisk reachtruck, der nemt kan håndtere stort gods.

Med løftehøjder på op til 9,7 meter, kan RBM20-25N3-serien transportere lang last sideværts, så gangene kan holdes smalle, med henblik på at opnå maksimal lagerplads.
I kombination med en maksimal hastighed på 13 km/t, skaber det en yderst effektiv og produktiv truck.

Serien af reachtrucks gør brug af S3 (Stability Support System), der optimerer de hydrauliske funktioner, som for eksempel frem-/tilbageskydning og tilt af masten, så hentningen af paller foregår hurtigere og mere sikkert.
Desuden justerer S3-2-funktionaliteten, der kan tilvælges, den maksimale kørehastighed i forhold til den faktiske lastvægt, så den bedste ydelse opnås.

Vil du vide mere om netop denne truck serie, så tag et kig på vores hjemmeside www.mitsubishitruck.dk , eller giv os et kald på tlf. 72 210 210, så står vi klar til at hjælpe dig.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere