03.04.2018  |  Lager & distribution

En omlægning af lageret øgede behovet for en mere effektiv lagerstyring hos virksomheden Budweg Caliper.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Budweg Caliper A/S stod overfor, at skulle omlægge deres lager fra et færdigvare- til halvfabrikatslager vidste de, at de havde behov for at få en mere effektiv lagerstyring.

Budweg Caliper A/S er på verdensplan kendt som en af de førende leverandører af bremsekalibre i det frie Aftermarket. Med 40 års erfaring og høj kompetence indenfor udvikling og renovering af bremsekalibre, har de i årtier bevist, at de leverer kompromisløs kvalitet, hvilket deres fremragende ry i branchen også afspejler.
Deres produkter er udviklet, produceret og renoveret i en af Europas mest moderne fabrikker - beliggende centralt i Danmark. Med mere end 4000 kalibre i programmet, som dækker næsten alle Europæiske, Japanske og Koreanske biler, har de det bredeste sortiment af bremsekalibre i Europa.

Valg af løsning

Da Budweg stod overfor, at skulle omlægge deres lager fra et færdigvare- til halvfabrikatslager vidste de, at de havde behov for at få en mere effektiv lagerstyring. 
Budweg Caliper valgte selv, at undersøge markedet for at finde frem til, hvilke WMS løsninger der var på markedet. Herefter kontaktede de deres daværende ERP partner som henviste til Tasklet Factory, som var deres strategiske samarbejdspartner på WMS området. Der blev herefter sat et fysisk møde op med deres ERP partner og med Marianne Berg Eisenhardt (Tasklet Factory). Formålet med mødet var, at præsentere Mobile WMS løsningen for projektgruppen hos Budweg Caliper, samt få afdækket de mange spørgsmål omkring funktionaliteten i NAV og se samspillet imellem Mobile WMS løsningen. 

Bo Becker Edal Værkfører hos Budweg Caliper: 
”Tasklet Factory præsenterede os for en god løsning, sammenlignet med de andre vi havde set” og i samarbejde med vores ERP partner, var vi klar til at komme i gang”.

Brugervenlig og hårdfør

Nogle af de vigtigste elementer for Budweg Caliper i forhold til valg af WMS var, at løsningen skulle være brugervenlig og stabil. Samtidig skulle scannerne være hårdføre, for at kunne klare dagligdagen på lageret. Derfor valgte Budweg at købe deres hardware igennem Tasklet Factory, og valget faldt på scanner CN51 fra Intermec/Honeywell, en af bestsellerenhederne hos Tasklet Factory. 

Øgning af plukmængden og færre fejl

Hvad har implementeringen af Mobile WMS fra Tasklet Factory så betydet for Budweg Caliper?

Bo Becker Edal Værkfører hos Budweg Caliper: 
”Implementeringen af løsningen har betydet, at vi nu har øget effektiviteten i vores plukafdeling, både ved en øget mængde af pluk, men også ved en væsentlig reduktion af fejl i vores forsendelser.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV & Dynamics 365 for Operations / Dynamics AX.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Tasklet Factory er et dansk firma, der udvikler mobile applikationer til Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and OperationsTasklet Factory's team har været involveret i udvikling af mobile applikationer og integration til Microsoft Dynamics NAV / 365BC &  AX / 365FO i mere end 10 år. Vores mission er at optimere vore kunders arbe…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere