09.12.2020  |  Branchenyt

Element Logic skal levere moderne automatiseringsløsning til Nellys nye varelager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nelly Group AB (“Nelly”) samler sine aktiviteter i Borås, Sverige. Det er nu blevet besluttet, at Nellys nye og energieffektive lager skal automatiseres gennem et AutoStore-system designet og leveret af Element Logic.

Nelly er et velkendt brand med en række aktive markeder i Europa, herunder i Danmark. Investeringen i automatiserings- og transportsystemer udgør 84 millioner svenske kroner.

”Nelly er et af Nordens stærkeste modebrands for unge kvinder. Vi bygger videre på vores Nelly-kultur ved at samle os i moderne lokaler i Borås. Vores 1,2 millioner kunder foretager over 2,8 millioner køb om året, hvilket stiller store krav til vores logistik. Næste år tager vi logistik til et højere niveau med et nyt automatiseret lager for at øge effektiviteten og facilitere hurtigere og mere præcise leverancer,” siger Kristina Lukes, administrerende direktør for Nelly.

“Element Logic er førende inden for intralogistik ved at tilbyde skræddersyede lagerløsninger, der optimerer ydeevne og effektivitet. Vi ser frem til at arbejde sammen med Nelly for at tage deres logistik til det næste niveau, ”siger Thomas Karlsson, administrerende direktør for Element Logic Sverige.

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere