23.03.2023  |  Lager & distribution

EDiA gaffeltrucks - til sikkerhed og produktivitet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Patenterede funktioner på EDiA XL er nu blevet udvidet til at omfatte alle gaffeltrucks i den nuværende EDiA-serie.

Patenterede funktioner på EDiA XL er nu blevet udvidet til at omfatte alle gaffeltrucks i den nuværende EDiA-serie.

Det inkluderer blandt andet AutoBoost, en elektrisk differentialespærre og Adaptive Lift Control, som kan bidrage til at forbedre sikkerheden og produktiviteten hos jer.

AutoBoost er udviklet til at eliminere energitab på ramper ved at registrere, når hastigheden skal opretholdes, og aktiverer automatisk acceleration og momentforstærkelse – præcis når og hvor det er nødvendigt.

Glatte betingelser udgør ikke nogen problemer, takket være en kombination af styring på alle hjul og en anden nyskabelse: en differentialespærreoption. Resultatet er enestående trækkraft og kontrol, selv under de vanskeligste forhold, indendørs eller udendørs.

Sammen med dette beregner et Intelligent Cornering System hastighed, vinkel og belastning i starten af et sving (i stedet for halvvejs igennem den) for automatisk at justere truckens hastighed til at optimere håndtering ved kørsel om hjørner – det maksimerer gennemløb og sikkerhed.

I mellemtiden sørger avancerede sensorfunktioner såsom Adaptive Lift Control og Passive Sway Control for, at hæve- og sænkehandlinger foregår jævnt, stabilt, konsekvent og stødfrit uanset lastens vægt.

Med fokus på sikkerhed tilbyder EDiA et udvalg af projicerede røde advarselslinjer rundt om trucken, for at hjælpe med at holde fodgængere på passende afstand. Sikkerhedsstriber for og bag (der betragtes som sikrere end blå pletter) aktiveres i henhold til køreretningen.

Og endelig, takket være introduktionen af li-ion-batterier med opladning med høj hastighed ved gunstige lejligheder kan brugerne af EDiA nyde godt af non-stop ydelse, inklusive arbejde i flere skift uden batteriskift, uden efterfyldning og uden vedligeholdelseskrav.

Få mere at vide

Gå ind på www.mitsubishi-forklift.dk for at indhente yderligere information om EDiA eller andre produkter i det prisbelønnede udvalg af produkter fra Mitsubishi Forklift Trucks.

Se hele EDiA-serien her: www.mitsubishi-forklift.dk/elektriske-gaffeltrucks

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere