20.04.2018  |  Branchenyt

EcoVadis tildeler Toyota prisen for ”Best Group Engagement” inden for bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Prisen for "Best Group Engagement" gives til de virksomheder, der har forpligtet sig til gennemsigtighed ved at måle og harmonisere deres præstationer på tværs af fabrikker og datterselskaber på EcoVadis-platformen.

Tirsdag den 10. april afholdt EcoVadis sin årlige Sustain-Event i Paris, hvor virksomheder blev anerkendt for deres bestræbelser på bæredygtighed og gennemsigtighed. Prisen for "Best Group Engagement" blev givet til Toyota Material Handling Europe, der først blev evalueret på koncernniveau af EcoVadis i 2012, og siden har udvidet sine årlige EcoVadis-vurderinger til 26 datterselskaber og fabrikker i Europa. I 2017 blev de fire europæiske fabrikker, 21 nationale salgsselskaber og gruppen som helhed, vurderet og tildelt 11 guld-, tretten sølv- og to bronze-ratings.

"Jeg er meget taknemmelig og stolt af at være en del af et hold, der opnår adskillige Ecovadis anerkendelser i Europa. Det hjælper os med at opnå tillid og troværdighed i forhold til vores kunder, leverandører og vores medarbejdere. Det giver også en masse ny energi til at gøre det endnu bedre næste år. Kaizen eller ”kontinuerlig forbedring” er en af vores 5 kerneværdier i Toyota, "sagde Ralph Cox, Senior Vice President Marketing & Sales, Toyota Material Handling Europe, da han modtog prisen. "Jeg vil gerne takke vores Sustainability Team for at drive dette initiativ og støtte vores 28 sustainability teams i hele Europa, som har været de lokale motorer, der har skabt disse resultater."

EcoVadis ratings har gjort det lettere for virksomheder at handle med Toyota Material Handling Europe. Ecovadis’s omfattende platform og en årlig vurdering af alle af Toyota Material Handlings deltagende selskaber giver let adgang til resultatrapporter, der dækker 150 kategorier vedrørende miljø, arbejdskraft, fair forretningspraksis og bæredygtigt indkøb. Ecovadis benyttes af førende multinationale virksomheder og over 40.000 af deres værdikædepartnere i 120 lande.

Læs mere om Toyota Material Handling og bæredygtighed her!

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere