08.03.2018  |  Branchenyt

DSV vil samarbejde med fremtidens innovatører

Transport- og logistikfirmaet DSV lancerer en ny tjeneste, DSV Start-Up, som skal hjælpe nyopstartede virksomheder med at få gang i en ordentlig supply chain, og samtidig blive DSV’s fremtidige partnere.

”Fremtiden tilhører innovatører, first-movers med en god idé og potentialet til at erobre verden, og DVS vil være med på sidelinjen som transport- og logistikpartner”. 

Sådan lyder det fra danske DSV, som gennem dets nye tjeneste DSV Start-Up har en vision om at hjælpe start-up-virksomheder med at vokse, ved at sikre dem en effektiv og skalerbar supply chain fra start.

Læs også: DHL slår dørene op for nyt logistikcenter i Bruxelles

DSV Start-Up vil blive lanceret fra Israel. Med tiden, baseret på oplevelser og erfaringer fra det israelske 'forsøg', vil tjenesten vokse til en global service med specialiserede Small-Medium-Business (SMB) teams, som opererer fra globale innovationscentre.

Ifølge DSV mislykkes nystartede firmaer mange gange, fordi forsyningskæden og distributionen af deres produkter ikke får nok opmærksom. Derfor vil DSV blive det første transport- og logistikfirma til at tilbyde en skræddersyet opstartslogistikservice. 

Ideen er at hjælpe de nye virksomheder med at vokse, og efterhånden som de vokser, blive deres mulige partner - lidt ligesom man tidligere har gjort på en mere ad hoc/lokal basis.

”I bund og grund vil vi hjælpe og sikre flere nystartede virksomheder som Rawbite, men styret fra en central funktion”, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Partnerskab med PCPI
DSV’s SMB team i Israel har sigtet efter start-up-virksomheder gennem et par år. Tingene begyndte for alvor at tage fart, efter DSV deltog i Innovation & Start-ups konferencen i Tel Aviv 2017. Her mødte de Chemi Peres, chef for Peres Center for Peace and Innovation (PCIPI).

DVS og PCPI blev officielle partnere i DSV Start-Up 15. Februar 2018. Her skal PCPI assistere og guide DSV i dets søgen efter potentielle start-up partnere, og det danske selskab vil så forsøge at forhandle en eksklusiv transport- og logistikaftale.  

-JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere