14.09.2021  |  Branchenyt

DSV Panalpina smider endelsen og skifter navn til DSV

Fra i onsdags skiftede DSV Panalpina A/S navn tilbage til dets tidligere navn DSV A/S. Det blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling af virksomhedens aktionærer.

Aktionærerne i DSV Panalpina A/S besluttede i sidste uge at skifte navnet tilbage DSV A/S efter logistikvirksomheden opkøbte Agility’s Global Integrated Logistics business (GIL) i august. Beslutningen blev taget på en ekstraordinær generalforsamling, skriver DSV i en pressemeddelelse.

Med opkøbet af GIL står DSV foran den største omlægning af virksomheden siden opkøbet af Panalpina tilbage i 2019. Det er også grunden til at navnet ændres tilbage til det oprindelige DSV. På den måde opretholder virksomheden overensstemmelse på tværs af hele koncernen.

Den 16. august blev købet af GIL afsluttet for 30 milliarder kroner.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere