07.09.2018  |  Branchenyt

DSV køber hollandsk distributionsfirma

Transportfirmaet DSV har købt S&H med omkring 120 medarbejdere med henblik på e-handel og distribution.

Det danske transportfirma DSV opkøber distributionsfirmaet S&H - multi-channel fulfillment for at styrke firmaets e-handel og distribution. Købet blev underskrevet i tirsdags, den 4. september, hvormed DSV nu ejer alle S&H’s aktier.

Læs også: DSV-lager: Medarbejdere slipper for manuelle palleløft

”S&H har bevist at de er mestre indenfor produktfulfillment i Benelux-regionen, og vi er meget glade for at kunne præsentere at S&H nu er en del af DSV-gruppen”, sagde CEO for DSV Solutions, Brian Ejsing, og fortsætter:

”Vi har været på udkig efter et holdbart opkøb for at forstærke vores kompetencer indenfor e-handel, særligt multi-channe fullfilment. S&H er et godt match for DSV, og vi glæder os meget til fuldt ud at udnytte S&H’s ekspertise indenfor feltet,” lyder det fra ham.

S&H er førende inden for for multi-channel fullfilment i Europa og tilbyder et omfangsrigt serviceudvalg indenfor depoter, svar-håndtering, finansiel fulfillment, produktfulfillment, kundeservice, e-handel mm.  

Ny CEO
I forbindelse med opkøbet er Hans Elshout trådt af som CEO, men vil fortsætte med at arbejde for DSV. Hans afløser bliver Peter van der Maas fra DSV Solutions-divisionen.

”Jeg er glad for at tage denne nye rolle på mig og ligeså for at samle et team af eksperter i multi-channel fullfilment. S&H har et unikt og værdifuldt tilbud med et sofistikeret og fleksibelt it-system, der gør multi-channel fullfilment simpelt. Vi vil fortsætte S&H’s tradition for at hjælpe kunder med at brillere på deres markeder,” lyder det fra ham.

Læs også: DSV opjustere efter solidt regskab

S&H vil fortsat være en selvstændig enhed, nu under navnet DSV Multi-channel Fulfillment.

- SN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere